Persoonlijk

Happy Valentijn: wat doen wij?

We zijn 14 februari de dag van de liefde en de eerste dag van onze Challenge. Ideale dag om te beginnen zo kan ik jullie onmiddellijk onze Valentijn ideeen met je delen. We moesten er zaterdag nog om lachen. Wil je weten waarom lees dan zeker verder.

14 feb. de dag van de liefde

Toch romantisch he zo een dag waarop je u liefde even aan je partner toont? Vind dat eigenlijk wel zeer handig dat moet je een jaar weer niet meer denken om wat te gaan kopen. Ookal vergeten de meeste mannen toch dat het Valentijn is. Buiten als hun vrouw het al een week zegt of hij heeft wat goed te maken.

Omar en Valentijn

Op Valentijn hoor ik van iedereen o we gaan op restaurant of kregen een mooi juweeltje. Hier kwam mijn man op deze dag terug van boodschappen doen en had hij rabbi jamilia mee. Ik begon keihard te lachen. Hij dacht eerst dat het niet de juiste waren, maar toen zei ik hem dat andere mannen nu juweel of een bloemetje aan het geven zijn aan hun vrouw en jij geef mij gewoon domme maar wel heerlijke yoghurt uit Marokko. We schoten allebei keihard in de lach.

Mooiste cadeau

Toch vond ik dit top want deze yoghurt had hij mee zonder het te hoeven vragen en het bewijst toch dat hij aan me denkt en me goed kent. Want ik at in Marokko echt duizend zo een yoghurts. Dus lieverds das ook een teken van je liefde tonen. Deze dingen zijn dagelijkse dingen. Dat is toch zoveel mooier dan daar één dag te staan mouw frotten en lief te doen. Wij halen onze liefde uit zo een domme kleine dingen.

Vieren jullie Valentijn?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s